De Vijf Voordelen van een ZitSta bureau

De Vijf Voordelen van een ZitSta bureau

1. Een in hoogte verstelbaar bureau voorkomt rug- en nekklachten

Doordat de gebruikers van elektrisch in hoogte verstelbare bureaus minder tijd al zittend doorbrengen, vermijden ze klachten ten gevolge van langdurig zitten. De houding van de wervelkolom bevindt zich bij staand werken immers in een meer natuurlijke houding dan bij gewoon zitten. Dat verkleint de kans op rugklachten. Ergonomen benadrukken dat de voordelen van een ZitSta bureau al merkbaar zijn wanneer u ongeveer 20% van de werktijd staand i.p.v. zittend doorbrengt.

2. Een StaZit bureau verhoogt alertheid en energie

Uit onderzoek blijkt dat wie aan een StaZit bureau werkt zich alerter en energieker voelt dan wie aan een traditioneel bureau werkt. Staand werken zorgt er voor dat de hersenen actiever zijn maar ook dat men een stuk minder indut tijdens het werken, zeker na de middag. Dankzij een elektrisch verstelbaar ZitSta bureau neemt de productiviteit dus zeker toe. U kan dit steeds komen testen in één van onze testcentra.

3. Gezonder na het kopen van een ZitSta bureau

Een aantoonbare directe link tussen zittend werken en hart- en vaatziekten of diabetes kan niet voor 100% gemaakt worden. Langdurig zittend werken draagt wel bij tot een te passieve houding gedurende de dag. Hierdoor neemt het risico op hart- en vaatziekten alsook obesitas type 2 toe. De afwisseling tussen staan en zitten zorgt voor een actievere houding. Met een elektrisch in hoogte verstelbare tafel kan dat met één druk op de knop.

4. Onze Zitsta bureaus zijn aanpasbaar aan ieders noden en wensen

Onze ZitSta bureaus zijn er in verscheidene grootte en kleuren, steeds elektrisch verstelbaar. U kan ook uw eigen bureaublad gebruiken op een ZitSta-onderstel. Hetzelfde soort bureau kan dus voldoen aan de ergonomische vereisten van zowel grote als kleinere personen. Ook ideaal om te gebruiken in gedeelde workspaces.

5. Vergaderen aan een sta bureau zorgt voor dynamische meetings

Vergaderen neemt vaak veel tijd in beslag. Uit onderzoek is gebleken dat deze tijd verminderd kan worden met ongeveer 25% enkel en alleen door de vergadering aan een sta bureau te voeren. Deze tijdswinst wordt trouwens bekomen zonder dat de kwaliteit van de genomen besluiten hieronder lijdt. Elke vergadering die minder dan een half uur moet duren, kan u gerust staand doen.