van Esch

van Esch

"Ontvangen, presenteren en opbergen". Het zijn de drie pijlers waarop de Nederlandse onderneming Van Esch gebouwd is. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich ook onmiddellijk welkom. Daarom speelt de inrichting van de inkom een belangrijkere rol dan we vaak denken. Het is namelijk dé plek waar een bedrijf zich kan presenteren, je valt letterlijk met de deur in huis.

Sinds 1972 ontwikkeld Van Esch oplossingen binnen de thema’s presenterenopbergenontvangen en inzamelen. Van kapstokken en lockers tot brochurestandaardsvitrinekasten en afvalscheidingsbakken. Het creëren van de perfecte entree is de specialiteit van het familiebedrijf.

Van Esch biedt voor iedere inkomsthal of ontvangstruimte daarom een passende professionele oplossing. Voor het design daarvan werkt het bedrijf samen met zowel ervaren als talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland die de markt perfect aanvoelen. Ze zijn in staat om de collectie voortdurend aan de wensen van de tijd aan te passen. Maatwerk is één van de specialiteiten waardoor van Esch gemakkelijk kan meedenken met interieurarchitecten.

De tijdloze ontwerpen zijn niet alleen geschikt voor kantorenscholenziekenhuizenmusea en hotels maar ook voor particulieren thuis. Alle producten worden wereldwijd verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers.