String

String

Het Scandinavische String Furniture, opgericht in 1949, kan niet ontbreken in het assortiment van Buro International. De string-kastsystemen zijn een echte designklassieker en vind je terug in verschillende settingen (kmo's, multinationals, winkels, café's, restaurants, bij particulieren thuis, hotels, ...). 

Het String kastsysteem heeft zijn succes te danken aan zijn flexibiliteit. Ondanks zijn eenvoud zijn er duizenden verschillende mogelijkheden om dit kastsysteem volledig naar wens te configureren en te bestellen. Daarbij is het bijzonder duurzaam doordat je later, na enkele jaren gebruik, steeds delen kan toevoegen of weghalen. Zo kan de kast ook steeds op andere plaatsen worden ingezet.

Dé absolute topper in het assortiment van String is de String Pocket. Dit was het allereerste ontwerp wat in productie werd genomen bij dit Zweedse merk. Nog steeds is dit een van de best verkochte modellen in ons assortiment. Dit te danken aan zijn brede toepasbaarheid. Het compacte, horizontale opbergsysteem is dan ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.