Smit Visual

Smit Visual

Functioneel inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes is al jaren één van de specialiteiten van Smit Visual. Ze maken van iedere ruimte een decoratieve en functionele werkomgeving. Ze combineren daarbij verschillende materialen, vormen en kleuren voor uw schrijf-of prikoppervlaktes.

Een werk- of vergaderruimte moet naast representatief ook functioneel zijn. De interactieve wandoplossingen van Smit Visual zorgen hiervoor. Deel en presenteer eenvoudig uw informatie met uw klant, collega’s en leveranciers. Smit Visual maakt van iedere wand een solide schrijf- en projectie oppervlakte om op te schrijven, notities te bevestigen en interactief te werken. Speciale beamers met vinger touch bediening maken van het whiteboard een interactief touchscherm waarop u aantekeningen kan toevoegen. De wandpanelen bestaan uit een combinatie van whiteboard, prikbord of glasbordpanelen, welke bedrukt kunnen worden met tekst, afbeelding en logo. De wandpanelen worden steeds in hun eigen fabriek gemaakt op ieder gewenst formaat.

Naast whiteboards zijn de prikborden en scheidingswanden van Smit Visual een echte bijdrage aan de onderneming. Richt uw werkruimte in naar eigen smaak en inzicht. Combineer vormen en kleuren van prik- en schrijfoppervlakken tot een passende combinatie. Gebruik stoffen die ook worden gebruikt voor de bekleding van stoelen en meubilair. De inrichtingsconcepten van Smit Visual zorgen voor een kleurrijk en decoratief geheel waar inrichting en presentatiemiddelen naadloos op elkaar aansluiten. Er zijn vele kleurcombinaties mogelijk voor de moderne werkkamer, showroom of winkel. De prikborden en scheidingswanden zijn bovendien leverbaar in 18 verschillende kleuren en diverse stofstructuren

Ontdek hier het volledige assortiment!