Fantoni

Fantoni

Fantoni ontwerpt kantoormeubilair vanuit een vernieuwende visie op design, duurzaamheid en innovatie in de bedrijfswereld, door in te spelen op de nieuwe trends binnen de werkomgeving. Voor hen moet een kantoor een samenkomst zijn van top technologie, natuur en welzijn. De basis van de Fantoni filosofie is dan ook het streven naar welzijn in de werkomgeving, door gebruik te maken van natuurlijke materialen samen met de technische kennis van ergonomie en design.

Als internationale producent zijn duurzaamheid, onderzoek naar nieuwe basismaterialen en technologische vernieuwing een prioriteit. De Fantoni Groep biedt, als één van de grootste Europese MDF producenten, een totaal concept aan vertrekkend van de grondstof tot het afgewerkte eindproduct. Sinds 1882 worden de Fantoni producten geproduceerd in het hartje van de Friuli streek in Italië. Gedreven door de artistieke erfenis gemengd met de plaatselijke eeuwenoude vakbekwaamheid in het maken van burelen, een kunst die door de decennia heen is verfijnd, is de familie Fantoni medegrondlegger van de 'Scuola d'Arte applica' .

Kantoormeubelen, opbergsystemen, ergonomische kantoorstoelen, akoestische oplossingen en scheidingswanden vormen de kern van het aanbod van de Fantoni producten.