Dataflex

Dataflex

Bij Dataflex helpen ze u graag uw potentieel volledig te benutten. Ze zijn ervan overtuigd dat als een werkplek perfect bij u past, u zich ook op het werk thuis zult voelen. “Feeling at work”, noemen ze dat. Hun producten hebben de ideale balans tussen functionaliteit, ontwerp en prijs. Maar geen zorgen: het streven om ergonomische computerwerkplekken te helpen creëren voor ieder budget gaat nooit ten koste van de toewijding aan kwaliteit.

Dataflex ontwerpt producten die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar combineren. Ze noemen ze dan ook "ergonomische computerwerkplekaccessoires". Het zijn producten voor iedere dag, ieder budget en iedere medewerker: van freelancers tot multinationals en van fabrieken tot banken. Dit alles met vriendelijk advies, uitstekende service en professionele ondersteuning. En dat allemaal met maar één doel: u te helpen bij het realiseren van een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek die perfect bij u past.

Dataflex streeft niet alleen naar duurzame relaties, maar ook naar een duurzame planeet. Ze doen er alles aan om altijd transparant te zijn, om ten allen tijde integer te werken en om continu respectvol om te gaan met de gemeenschap en het milieu. Voor hen is het dan ook belangrijk om samen te werken met partners die deze ambities delen. Dataflex werkt al 30 jaar in deze branche en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot specialist binnen het vakgebied. Vandaag de dag ontvangen zowel hun technische normen als onze opvallende ontwerpen veel lof. Ze bezitten zelfs een zeer gewilde ISO-certificering voor productontwikkelings-, productie-, montage-, verkoop-, en leveringsprocessen en hebben daarnaast een aantal ontwerpprijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award en de iF Award.

Professionals in iedere sector zweren bij de vele ergonomische Dataflex-oplossingen. Dataflex-producten zijn geschikt voor een breed scala aan uitdagingen, of uw werkplek nu uw eigen huis of een groot kantoor is. De producten helpen u om een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek te creëren.