Bachmann

Bachmann

Bachmann, opgericht in 1947, is een bedrijf met een wereldwijde aanwezigheid in de elektrotechnische sector. De Bachmann Groep gevestigd in Stuttgart, ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve elektrische componenten en systemen zoals intelligente stroomverdelers, bureau-aansluitpanelen en assemblages. Naast de productie-expertise in onze productie- en ontwikkelingscentra in Duitsland en Roemenië heeft Bachmann wereldwijd 30 verkoopkantoren en partnerbedrijven. Met ongeveer 800 medewerkers zet de Bachmann-groep nieuwe maatstaven op het gebied van specifieke voordelen voor de klant door middel van functie, ontwerp en innovatie.

Wat doen ze?

Bachmann biedt oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden. Functionele, stijlvolle en modulaire elektrische systemen voor op kantoor, stekkerdozen en bureau-aansluitpanelen. Zo zijn er ook verschillende oplossingen voor verschillende sectoren: voor hoteliers zijn er functionele stroomverdeling ontwikkeld voor modern interieurdesign. In de home-market staan elektrische producten voor stijlvol wonen centraal en bij IT-infrastructuur  wordt rekening gehouden met intelligent energiebeheer voor moderne verwerkingscentra.

Waar staan ze voor?

Om succes op lange termijn te garanderen, is een van hun belangrijkste prioriteiten ervoor te zorgen dat producten, diensten en processen zo goed mogelijk zijn afgestemd op de voortdurend veranderende markteisen, met een sterke focus op innovatie en kwaliteit. Bachmann’s duidelijke doelstelling is een gezonde, continue en internationale bedrijfsgroei, waaraan elk individu zijn of haar bijdrage levert. Ze leggen vooral de nadruk op de persoonlijke relaties die ze, in sommige gevallen gedurende vele jaren, hebben opgebouwd met klanten en leveranciers, maar ook met onze eigen medewerkers. Waarden als toekomstige levensvatbaarheid, passie en respect zijn diep geworteld in de bedrijfscultuur en liggen ten grondslag aan de dagelijkse activiteiten.

Succes?

Bij de Bachmann-groep wordt levenskwaliteit elke dag gepromoot. Met een focus op: de mensen, de doeners. Van leerlingen tot de CEO, elke persoon in het bedrijf is een essentieel onderdeel van het succes. Samen met hun partners, klanten en wereldwijde zakelijke netwerk. Een portfolio van hoogwaardige producten, gecombineerd met een constante stroom van nieuwe en baanbrekende ideeën, creëren een uniek recept voor succes: het Bachmann-verhaal. Bachmann staat dus voor kwaliteit, design en functionaliteit. Of u nu enkel een stekkerdoos op of in uw bureau wenst te verwerken, met Bachmann is er altijd een oplossing.